Het regelgesprek

Het regelgesprek

De dood is steeds meer bespreekbaar. Dat merken ook uitvaartbegeleiders Arjette, Jenny en Ralf. Zij werden dan ook vaak aangesproken over de meest uiteenlopende zaken rond de dood. Daarnaast waren er ontwikkelingen op het gebied van gedenksieraden en urnen waar mensen graag meer over wilden weten. Dit alles heeft Ralf van Dijk doen besluiten om een informatiecentrum op te zetten: Het Infohuis. Wilma heeft dit concept uitgedacht en praktisch vormgeven en op vrijdag 14 juni 2013 heeft zijn vader Dick van Dijk, Het Infohuis geopend. Het Infohuis vindt u direct naast uitvaartcentrum Van Dijk aan het Kerkplein in Breukelen.
 
Het Infohuis is inmiddels een begrip in de Vechtstreek. Velen weten de weg naar Kerkplein 3 te vinden voor antwoorden op vragen rondom een uitvaart, een kijkje in de kast met gedenksieraden, urnen en relevante boeken, mappen met gedichten, ansichtkaarten, het aanschaffen van een graflichtje en natuurlijk een kopje koffie en een luisterend oor.
 
Ingrid is uw vaste aanspreekpunt in Het Infohuis. Zij is op woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur aanwezig en heeft dan alle tijd en aandacht voor u. Arjette, Jenny en Ralf zijn immers veel buiten kantoor voor overleg met families en het begeleiden van uitvaartplechtigheden.