Waterurn

Waterurn

Het hemelwater geeft de as in de waterurn terug aan de aarde. De as van de geliefde wordt door het grondwater meegenomen op een eeuwigdurende reis. De waterurn maakt van afscheid nemen een natuurlijk en geleidelijk proces.
 
Gedenkteken
As verstrooien maakt het afscheid al snel definitief. De waterurn is een blijvend gedenkteken in uw tuin of op een urnenveld. De urn kan van een inscriptie of gravure voorzien worden en kan ook de as van twee overledenen herbergen.

Rouwverwerking
De waterurn geeft uw herinneringen een plek in uw leven. De urn geeft de as geleidelijk en natuurlijk af aan de aarde. Het is een heel persoonlijk sieraad op de plek van uw keuze. De prachtige bronzen waterurn is een tastbaar en discreet monument van uw liefde.
 
Terug in de natuur
De as van de overledene gaat in de waterurn. De urn vangt hemelwater op en dat neemt de as geleidelijk mee. Het unieke systeem van de waterurn zorgt ervoor dat de as heel gelijkmatig in ongeveer tien jaar tijd terugvloeit naar de aarde.
 
Asbestemming
Een afscheid voor altijd roept dierbare herinneringen op. Hoe geeft u vorm aan uw verdriet en uw herinneringen? Na de uitvaart in het crematorium zijn er zoveel keuzes te maken: een gedenkteken, de urn, een assieraad? De waterurn is het allemaal.